Ludieke veiling

Welkom bij al onze zorgvuldig uitgekozen veilingkavels! Op zaterdag 22 juni, tussen 19:00 en 20:30, ben je welkom in de zaal van de Groene Engel om te bieden op al het schoons wat we hebben weten te verzamelen.

Hoe ludiek de veiling ook is, we vragen je deze wel serieus te nemen: Er zitten dan ook serieus hele mooie prijzen tussen. Maar wat je biedt, moet je betalen. Ter plekke krijg je een nummer toegewezen waarmee je op de verschillende kavels kunt bieden. Welke lijkt jou leuk?

Een doorslaand succes!

Veilingmeester JP
 1. Uitbrander van de Smid
  Het is altijd een hit met spullen van de Smid, deze prachtige Cosi Cosiscoop XL sfeerbrander brengt licht en warmte in uw leven.
  Mogelijk gemaakt door: Smid Lifestyle
 2. Fashion Designer
  Bestel je eigen ontworpen T-shirts, maal 11, met bedrukking naar keuze! Voorzie je elftal van hun eigen kleding.
  Mogelijk gemaakt door: Dalla Riva
 3. De Vlieger
  Voor mannen die hem ongegeneerd omhoog willen krijgen, op het strand of daarbuiten. Laat ‘m eens trots wapperen.
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 4. Fietsbescherming
  Typisch iets voor Hekkesluiters, met dit stevige slot komt niemand meer aan uw fiets. Zelfs op station Oss blijft ie ermee staan!
  Mogelijk gemaakt door: Smid Lifestyle
 5. Donatie aan KiKa
  Er wordt hard gefietst in de Dolomieten, voor KiKa, onder andere door de president van de SCVO Ben van den Elshout. Wat je biedt, doneren we in zijn volledigheid aan KiKa. Als hoogste bieder krijg je een extra presentje.
  Mogelijk gemaakt door: SCVO
 6. Boules d’Eau
  Verbeter uw balgevoel, perfectioneer uw balbehandeling en win bij lokale petanque-vereniging Boules de Boeuf door te oefenen met deze prijswinnende attributen.
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 7. Lokale ontgroening
  Is uw oprit toe aan een opknapbeurt? Heeft het terras in de achtertuin nu de verkeerde tint? Met dit kavel wordt 40 m2 professioneel en grondig gereinigd.
  Mogelijk gemaakt door: De Borstelkoning
 8. Gone Fishing
  Als u al bekend bent met sportvissen maar wat professioneel materiaal kan gebruiken, dan hengel deze kavel maar binnen! Dit helpt u bij iedere sloot en plas.
  Mogelijk gemaakt door: Aqua Rainbow
 9. Asteraceae Tagetes
  Hulp voor in de tuin met deze intercontinentale moestuinplant. Je ziet Tagetes met reden veel bij boeren omdat ze een stof bevatten die miniwormen doodt die de wortels van planten eten.
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 10. Romantisch diner voor twee
  Een diner bij kaarslicht, voor twee personen. Lekker eten onder het genot van elkaars gezelschap en omringd met sfeervol entertainment.
  Mogelijk gemaakt door: Stadsbrasserie Marie
 11. Bierpakket Pruuven
  Een overheerlijk speciaalbierpakket met bieren van verschillende lokale brouwerijen, bekend uit speciaalbierfestival Pruuven in het Jan Cunenpark.
  Mogelijk gemaakt door: Stichting Pruuven
 12. Carnavalskleding
  Loop niet voor gek en vier carnaval in deze prachtige outfit, unisex, nooit eerder gedragen, geschikt voor iedere club of kapel, naar eigen keuze.
  Mogelijk gemaakt door: Opera Men
 13. Gezinsfotoshoot
  Ga op de foto met uw hele gezin, tot maximaal 10 personen. Onze fotograaf plant graag een moment met u in op de gevoelige plaat.
  Mogelijk gemaakt door: HIM Fotografie
 14. Porsche rit met diner
  Door een privé-chauffeur wordt u met een hele speciale Mandalorian Porsche naar een lokaal restaurant gereden waar hij tot twee personen op een maaltijd trakteert.
  Mogelijk gemaakt door: Corné Rossen
 15. Jack van Dichtbij, 1
  De eerste meet & greet voor twee personen met de enige, echt walgelijke Vieze Jack! Een kwartier voor aanvang van zijn optreden op ons jubileumfeest in de Groene Engel.
  Mogelijk gemaakt door: Vieze Jack
 16. Carnavalsnostalgie
  Een collectie oude carnavalsmedailles en -kleding uit de Ossenkopse historie, toen het rijk nog anders was dan vandaag de dag.
  Mogelijk gemaakt door: Willem Twigt
 17. Exotische borrelplank
  Snaaacks! Niks beter dan iets te snacken bij uw borrel, ’s avonds voor de TV. Dit exotische plankje biedt uitdagende smaken en nieuwe ervaringen.
  Mogelijk gemaakt door: Aqua Rainbow
 18. Raceweekend
  Altijd al eens een weekend willen racen? Met dank aan een Brabants-Italiaanse sponsor kan dat nu met het hele gezin
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 19. Barbecue
  Nee niet een namiddag teveel vlees eten, we veilen de daadwerkelijke barbecue! Een heuse Barbecook Siesta 310, glanzend nieuw, nooit gebruikt.
  Mogelijk gemaakt door: Smid Lifestyle
 20. Gelijkwaardige ontspanning
  Eigenlijk alleen bedoeld voor vrouwen. Dankzij deze prijs hoeft de druk vanavond voor u niet onnodig hoog op te lopen. Laat het los. Laat het gaan.
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 21. Riviercruise met diner voor twee
  Een romantisch diner voor twee op rustige rivierwateren. Kapitein en kok zijn inbegrepen op deze onvergetelijke tocht.
  Mogelijk gemaakt door: Willem Twigt
 22. Herkenbaarheidspakket
  Wees veilig in het verkeer en maak u duidelijk zichtbaar, met name geschikt voor diegene die anders eigenlijk nooit voor lul loopt.
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 23. Hollandse Nieuwe
  Hartstikke nieuwe haring en natuurlijk met rauwe ui, gesponsord door Aqua Rainbow en zo vers van de pers als je in Oss krijgen kan
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 24. Bierpakket BeTo Brouwers
  Een overheerlijk bierpakket van lokale bierbrouwerij BeTo Brouwers, rechtstreeks uit de gelederen van CV de Hekkesluiters zelf. Avé Maria, Triple B, heerlijk bieren voor durvers.
  Mogelijk gemaakt door: BeTo Brouwers
 25. Dagje Spa & Internal Wellness
  Geniet van een heerlijke mini-vakantie in eigen land en beleef het ultieme vakantiegevoel met dit pakket. Sluit uw ogen en ontspan met verkoeling en weldadige hydratatie.
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 26. Orale behandeling
  Weg met tandplak of bloedend tandvlees, met deze extra goed verzorgde orale behandeling kunt u weer vrolijk lachend door het leven.
  Mogelijk gemaakt door: De Mondzorgpraktijk
 27. Hoogwaardige pannenset
  Deze pannenset helpt u het bereiden van uw maaltijd te vereenvoudigen en is speciaal bedoeld voor koks van uitzonderlijk hoog niveau.
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 28. Uw gezicht, bewerkt
  Vond u de foto minder goed gelukt? Past uw gezicht beter in een artistiek plaatje? Meester-kunstenaar Arno bewerkt een foto van uw keuze.
  Mogelijk gemaakt door: Wooowbenikdat
 29. Geelblauw Venetië
  In vergelijking met deze carnavalswagen zijn de echte bruggetjes in Venetië er niks bij. Prachtig geelblauw, mobiel, op een goed onderstel. In huidige staat pas 2x bereden! Wordt binnen Oss bezorgd.
  Mogelijk gemaakt door: SCVO
 30. 12 maanden onbeperkt bellen
  De beller is sneller! Whatsapp en typen duurt lang en is omslachtig. Skip die giphy’s! Bel gewoon en bel gratis! Blijf bellen!
  Mogelijk gemaakt door: Smid Lifestyle
 31. Foto Shoot
  Deze Instagram-waardige foto shoot vindt plaats onder begeleiding van een getraind professional. Catch the picture!
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 32. Jaarvoorraad eieren
  Een ei hoort erbij. Één ei is geen ei. Op zondagochtend een eitje eten is gezond. En met dit kavel wint u eieren voor een jaar en misschien zelfs langer!
  Mogelijk gemaakt door: Aqua Rainbow
 33. Tafeltennis-clinic
  Onbekend met de kunst van batjes en balletjes? Met deze clinic volgens de Dr. Evil-methode bereikt u snel een professioneel tafeltennis-niveau.
  Mogelijk gemaakt door: Return Oss
 34. Moment Suprême
  Het puntje op de i, het zogenaamde ‘moment suprême’, de top, het hoogtepunt, de crème de la crème, het kersje op de taart.
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 35. Hovenier voor een dagdeel
  U denkt “Moet ik dit zelf doen?” Nee, onze eigen Timmie Tractor stelt zichzelf een halve dag voor u beschikbaar. Bomen zagen, struiken snoeien, hovenier voor een dagdeel, binnen gemeente Oss.
  Mogelijk gemaakt door: Tim van de Wert
 36. Urinoirmatjes
  Voorkom dat er rommel in het afvoer van uw urinoir terecht komt met deze eenvoudig af te spoelen urinoirmatjes. Onder andere tot stand gekomen in samenwerking met een lokale roodblauwe carnavalsvereniging.
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 37. Drie flessen whisky
  Lang opgeslagen in een licht vochtige kelder in Macharen lagen deze drie heerlijke flessen whisky. Inmiddels zacht en smaakvol, alledrie voor u? Mogelijk gemaakt door: Willem Twigt
 38. Zwoele nacht
  Heeft u interesse in een hete nacht? Dit kavel verzorgt een pikant avontuurtje, mogelijk zelfs al in dit avond-uurtje. Potentieel zelfs nog plezier voor u de dag erop.
  Mogelijk gemaakt door: Roel Boerboom
 39. Trimmen van uw viervoeter
  Ziet u door de haren uw hond niet meer? Verlicht uw hond met deze trimbeurt en heb niet langer te maken met zijn of haar wilde haren.
  Mogelijk gemaakt door: Helma Tijssen
 40. Opel Corsa
  Nieuw tweedehands van uw vertrouwde automobielbedrijf, een perfect functionerende Opel Corsa-C uit 2003, kenteken 87-NH-ZS, met geldige APK. Zilver metallic, driedeurs, automaat, vierseizoensbanden. Rijklaar.
  Mogelijk gemaakt door: De Kantsingel
 41. Beter iets dan niets
  Dé oplossing voor eenieder die krap bij kas zit en na deze avond niet meer op een houtje zou willen bijten. Zie het als een investering in uw toekomst.
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 42. Whisky Infused, Vrouw met de Hamer
  Een overheerlijk bier infused met whisky, van brouwerij BeTo Brouwers. Ben Brands en Toon van Alen weten vrouwelijke kracht te waarderen en hebben het in dit smaakvolle bier weten te verwerken: De Vrouw met de Hamer!
  Mogelijk gemaakt door: BeTo Brouwers
 43. Midweek Wenen
  Enkele dagen die u met uw eigen ogen moet hebben ervaren. Wenen op een manier zoals u nog niet eerder heeft meegemaakt, met schitterende vergezichten.
  Mogelijk gemaakt door: CV de Hekkesluiters
 44. Zwemles voor uw kleine
  Vijf lessen baby-peuter-zwemmen (voor een 0-4 jarige samen met 1 ouder of grootouder), gegeven door de schitterende vrouw van de 60ste Osse Stadsprins Sander van Herpen
  Mogelijk gemaakt door: Heijdensports
 45. Jack van Dichtbij, 2
  De tweede meet & greet voor twee personen met de enige, echt walgelijke Vieze Jack! Een kwartier voor aanvang van zijn optreden op ons jubileumfeest in de Groene Engel.
  Mogelijk gemaakt door: Vieze Jack

Onder voorbehoud van typfouten.