11 Jarig Jubileum Feest

Feest Middag

Ergens vlak na de carnavalsdagen van 2013, het jaar van Stadsprins Edward I, dachten we met een stel mafkezen: We gaan een eigen carnavalsclubje oprichten. En ja hoor, per 13 maart ging er een handtekening onder en CV de Hekkesluiters werd een feit. Terugtellend vanaf nu 2024 kom je erachter dat we dus inmiddels 11 jaar bestaan. Onze eerste carnavaleske verjaardag!

En wie jarig is, geeft feest! Via deze weg willen we je van harte uitnodigen om dit prachtige jubileum met ons te komen vieren, op zaterdag 22 juni. Vanaf 14:00 gaan we van start met een gezellige middag voor jong en oud. Op het Sint Barbaraplein zetten we vertier neer voor meerdere generaties, met:
– Springkasteel
– Bungee-loop
– Popcorn/suikerspin
– Klimtoren
– Kapelmuziek
– Rodeostier-competitie
– Bouwmanbal-eetwedstrijd


Oftewel er is genoeg voor kinderen én volwassenen om te doen of rustig naar te kijken. Kom je ook? Zwemkleding is niet nodig, je wordt niet thuisgebracht.

Feest Avond

11 jaar is niet niks en moet grondig gevierd worden. Dus na een hapje eten gaan we bij de Groene Engel naar binnen en start het avondprogramma. Het belooft een groot feest te worden, je kijkt straks je ogen uit:
– Ludieke veiling
– Dj Eleven
– Staal met Glazen
– Verrassings-act
– Vieze Jack


Voor de avond verkopen we kaartjes van € 11,- Dat kun je hieronder doen.

Om aan alle regeltjes te kunnen voldoen, hanteren we een minimum leeftijd van 18 jaar. Hoe ludiek de veiling ook is, we vragen je deze wel serieus te nemen: Er zitten ook serieus hele mooie prijzen tussen. Maar wat je biedt, moet je betalen. Met de opbrengsten financieren we een laatste stukje van het feest en alle rest gaat naar een Ossisch goed doel. En wie weet ga je met een memorabele carnavalswagen naar huis!

Heb je vragen? Of zou je een leuk kavel willen aandragen voor de veiling? Laat het ons gerust weten via pr@cvdehekkesluiters.nl.

Alvast bedankt, we zien jullie allemaal graag op 22 juni!

Groetjes, de Hekkesluiter jubileumcommissie